kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Hogyan lehet csatlakozni több számítógépen ezen keresztül nyomtató

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2008, 08:06
Új tag Csoport

Default Hogyan lehet csatlakozni több számítógépen ezen keresztül nyomtató

router? ? Van egy Ricoh Afficio ebben office (tanulmányi munka, én vagyok a hallgató és az admin segéd használ nekem tech projektek haha), és én ment át a technikai támogatás ráakaszt fő számítógép is, de a számítógép nem reagálnak az azonos folyamat. Én mentem keresztül, és létrehoz egy TCP / IP-port, a nyomtató a vezérlőpulton, mint mi az eredeti, de ezek nem a ténylegesen nyomtatásra (mint az első, a probléma az, hogy ismeri a nyomtató online állapotban van, de nem valósítja hogy azok nem nyomtatás törlése előtt a sorban, és azt mondja, hogy mi van a papíron ... amit mi nem).

Javaslatok?

Köszönöm!
Old November 20 2008, 09:00
GTB
Új tag Csoport

Feltételezem, van egy hálózati nyomtatót, hogy a csatlakozókat közvetlenül a vezetékes LAN keresztül CAT5 kábel.

Meg kell egy LAN statikus IP-címet. Ha van egy dinamikus IP-címet a LAN meg kell változtatni, hogy a LAN statikus IP-címet, amely nem a DHCP-tartományban meghatározott útválasztó. Beléphetsz a nyomtató be az Internet Explorer és a belépő, a nyomtató IP-címét, majd a felhasználói nevet, jelszót, majd (ha a nyomtató igényel felhasználói név és jelszó), és ellenőrizze a konfigurációt, hogy lássa, statikus és dinamikus.

Most, ha változik az IP-címet a nyomtatóhoz, hogy a statikus, be kell menni a fő számítógép, nyomtatók és faxok, és kattintson a jobb egér gombbal a nyomtató, majd kattintson a Portok fülre, és változtassa IP címe van, hogy az új .

Ha statikus IP-címet, akkor megy minden pc, nyitott nyomtatók és faxok, válasszon egy új nyomtatót, válassza a helyi nyomtatót, válassza a Új port, válasszuk ki a TCP / IP-port, adja meg a nyomtató statikus IP-címet, és teljes létrehozása (ami miatt szükség lehet a nyomtató-illesztőprogram a nyomtató lemez), és kész. Ismételjük meg ezt minden nyomtatót.
Old November 20, 2008, 10:00
Csoport tagja

A fő számítógép, részesedése a nyomtatót. (Vezérlőpult / Nyomtatók / jobb egérgombbal kattintson a nyomtató / tulajdonságok / megosztás) Győződjön meg arról, hogy a hálózati adapter a fájl-és nyomtatómegosztás engedélyezve. (Mindketten el kell helyes.)

A másik nyomtatók, egy új nyomtatót. A hálózati nyomtató. Keressük meg, hogy a nyomtató. Add meg. Hagyja, hogy a számítógépen telepíti az illesztőprogramot. Itt van, hogy ezt minden számítógépen, más, mint az a nyomtató csatlakoztatva, (It megyek sok simább, ha a nyomtató csatlakoztatva egy XP számítógépet, ha egy van.)

Miután a nyomtató részesedése a fő számítógépet, akkor akár fél óra alatt, hogy ki a másik gépen. Attól függ, hogy a hálózat. (Úgy hangzik, mintha a többi számítógép nem rendelkezik a megfelelő nyomtató [gyártmányú és típusú] telepítve, vagy nem megfelelően telepített [rossz meghajtó].)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
IE Fagyáspont FEL - több gép - több operációs rendszerek ehsankhan Web böngésző és FTP Clients 1 9. június 2009 12:42
Can Kodak ESP7 egy hálózati nyomtatót és a Direct Connect egy időben? kristijan Digital Imaging & Nyomtatók 2 24. május 2009 11:06
A nyomtató nem fog csatlakozni !!!!! iszap Digital Imaging & Nyomtatók 4 29. január 2009 08:50
Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen themadpanda1989 Digital Imaging & Nyomtatók 8 30. Szeptember 2008 05:02
HELP! A vezeték nélküli csatlakozáshoz 2 számítógép internet steve175 Vírus, kémprogram és biztonság 21 29. május 2007 11:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.