![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| router? ? Van egy Ricoh Afficio ebben office (tanulmányi munka, én vagyok a hallgató és az admin segéd használ nekem tech projektek haha), és én ment át a technikai támogatás ráakaszt fő számítógép is, de a számítógép nem reagálnak az azonos folyamat. Én mentem keresztül, és létrehoz egy TCP / IP-port, a nyomtató a vezérlőpulton, mint mi az eredeti, de ezek nem a ténylegesen nyomtatásra (mint az első, a probléma az, hogy ismeri a nyomtató online állapotban van, de nem valósítja hogy azok nem nyomtatás törlése előtt a sorban, és azt mondja, hogy mi van a papíron ... amit mi nem). Javaslatok? Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Feltételezem, van egy hálózati nyomtatót, hogy a csatlakozókat közvetlenül a vezetékes LAN keresztül CAT5 kábel. Meg kell egy LAN statikus IP-címet. Ha van egy dinamikus IP-címet a LAN meg kell változtatni, hogy a LAN statikus IP-címet, amely nem a DHCP-tartományban meghatározott útválasztó. Beléphetsz a nyomtató be az Internet Explorer és a belépő, a nyomtató IP-címét, majd a felhasználói nevet, jelszót, majd (ha a nyomtató igényel felhasználói név és jelszó), és ellenőrizze a konfigurációt, hogy lássa, statikus és dinamikus. Most, ha változik az IP-címet a nyomtatóhoz, hogy a statikus, be kell menni a fő számítógép, nyomtatók és faxok, és kattintson a jobb egér gombbal a nyomtató, majd kattintson a Portok fülre, és változtassa IP címe van, hogy az új . Ha statikus IP-címet, akkor megy minden pc, nyitott nyomtatók és faxok, válasszon egy új nyomtatót, válassza a helyi nyomtatót, válassza a Új port, válasszuk ki a TCP / IP-port, adja meg a nyomtató statikus IP-címet, és teljes létrehozása (ami miatt szükség lehet a nyomtató-illesztőprogram a nyomtató lemez), és kész. Ismételjük meg ezt minden nyomtatót. |
|
| |||
| |||
| A fő számítógép, részesedése a nyomtatót. (Vezérlőpult / Nyomtatók / jobb egérgombbal kattintson a nyomtató / tulajdonságok / megosztás) Győződjön meg arról, hogy a hálózati adapter a fájl-és nyomtatómegosztás engedélyezve. (Mindketten el kell helyes.) A másik nyomtatók, egy új nyomtatót. A hálózati nyomtató. Keressük meg, hogy a nyomtató. Add meg. Hagyja, hogy a számítógépen telepíti az illesztőprogramot. Itt van, hogy ezt minden számítógépen, más, mint az a nyomtató csatlakoztatva, (It megyek sok simább, ha a nyomtató csatlakoztatva egy XP számítógépet, ha egy van.) Miután a nyomtató részesedése a fő számítógépet, akkor akár fél óra alatt, hogy ki a másik gépen. Attól függ, hogy a hálózat. (Úgy hangzik, mintha a többi számítógép nem rendelkezik a megfelelő nyomtató [gyártmányú és típusú] telepítve, vagy nem megfelelően telepített [rossz meghajtó].) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE Fagyáspont FEL - több gép - több operációs rendszerek | ehsankhan | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 9. június 2009 12:42 |
| Can Kodak ESP7 egy hálózati nyomtatót és a Direct Connect egy időben? | kristijan | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 24. május 2009 11:06 |
| A nyomtató nem fog csatlakozni !!!!! | iszap | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 29. január 2009 08:50 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| HELP! A vezeték nélküli csatlakozáshoz 2 számítógép internet | steve175 | Vírus, kémprogram és biztonság | 21 | 29. május 2007 11:54 |
| Téma eszközök | |
| |