פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

איך אני יכול לחבר מספר מחשבים למדפסת זו דרך

Reply

שרשרת כלים
Old 20 נובמבר 2008, 08:06
קבוצת חברות חדשות

Default איך אני יכול לחבר מספר מחשבים למדפסת זו דרך

נתב? ? יש לי Ricoh Afficio זה Office (עבודה לימודים, אני סטודנט ואת Admin עוזר לי משתמש עבור Tech פרוייקטים haha) ואני היה הלך דרך על ידי תמיכה טכנית כדי צנורה את המחשב הראשי בה, אך במחשבים אחרים אינם כדי להגיב על אותה פעולה. עברתי וכן להגדיר פרוטוקול TCP / IP תחת יציאת המדפסת בלוח הבקרה כפי שעשינו עם המקורי אבל הם לא באמת ההדפסה (כמו הראשון, הבעיה היא שהם מכירים את המדפסת מקוון אך לא מגשים כי הם לא לפני הדפסה למחוק את התור אחד הוא אומר שאנחנו מחוץ נייר ... אשר איננו).

הצעות?

תודה!
Old 20 נובמבר 2008, 09:00
GTB
קבוצת חברות חדשות

אני presume יש לך מדפסת רשת אשר plugs ישירות את רשת חוטית באמצעות כבל cat5.

זה חייב להיות בעל כתובת IP סטטית LAN. אם יש לך כתובת IP דינמית LAN אתה חייב לשנות את זה על כתובת IP סטטית LAN כי לא נמצא בטווח DHCP כהגדרתם את הנתב. אתה יכול להתחבר לתוך המדפסת באמצעות Internet Explorer ו מדפסת הזנת כתובת ה-IP, ולאחר מכן שם משתמש, סיסמה מכן (אם המדפסת מחייב שם משתמש וסיסמא) ולבדוק את התצורה כדי לראות אם הוא סטטי או דינאמי.

עכשיו אם אתה משנה את כתובת ה-IP של המדפסת להפוך אותו סטטי, אתה צריך ללכת לחלון הראשי של המחשב, מדפסות ופקסים, או לחץ לחיצה ימנית על המדפסת הזו, ולאחר מכן לחץ על הכרטיסייה יציאות ושנה שם את כתובת ה-IP החדשה .

ברגע שיש לך כתובת IP סטטית, אתה עובר על כל מחשב, מדפסות ופקסים פתוח, בחר להוסיף מדפסת חדשה, בחר באפשרות מדפסת מקומית, בחר להוסיף יציאה חדשה, בחר פרוטוקול TCP / IP הנמל, הזן את המדפסת לכתובת IP סטטית, ולהשלים ההגדרה (אשר עשויה לחייב את מנהל המדפסת של המדפסת דיסק) ואתה עשית. זה חוזר על כל מדפסת.
Old 20 נובמבר 2008, 10:00
חבר קבוצת

על המחשב הראשי, לשתף את המדפסת. (לוח הבקרה / מדפסות / באמצעות לחצן העכבר הימני על מדפסת / נכסים / שיתוף) ודא כי מתאם הרשת יש שיתוף קבצים ומדפסות מופעל. (שניהם חייבים להיות נכונים.)

מאידך מדפסות, להוסיף מדפסת חדשה. מדפסת רשת. חפש את המדפסת. הוסף את זה. תן את המחשב להתקין את מנהל ההתקן. תצטרך לעשות את זה על כל מחשב, למעט אחד של המדפסת הוא פקוק אל, (זה יהיה ללכת הרבה smoother אם המדפסת היא פקוק XP לתוך מחשב, אם יש לך אחד.)

לאחר לשתף את המדפסת על המחשב המרכזי, זה עלול לקחת כמה חצי שעה להופיע על מחשבים אחרים. זה תלוי ברשת שלך. (זה נשמע כאילו את המחשבים האחרים אינם צריכים לתקן את המדפסת [דגם] מותקנים, או שהוא אינו מותקן כראוי [הנהג לא בסדר].)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.