mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Kā es varu pieslēgt vairākus datorus ar šo printeri, izmantojot

Reply

Thread Tools
Old Novembris 20, 2008, 08:06
New Member Group

Default Kā es varu pieslēgt vairākus datorus ar šo printeri, izmantojot

router? ? Man ir Ricoh Afficio šajā birojā (darba studijas, es esmu students un administratora palīgs izmanto mani tehnoloģiju projektu haha) un man gāja cauri ar tehnoloģiju atbalstu hook galveno datoru, bet citiem datoriem nav atbildot uz pašu procesu. Es gāju cauri un izveidoja TCP / IP ostā saskaņā ar printera vadības paneļa kā mēs to darījām ar oriģinālu, taču tie nav faktiski drukāšanas (tāpat kā pirmo, problēma ir tā, ka viņi atzīst printeris ir tiešsaistē, bet nav realizācijas ka tie nav drukas pirms dzēšot rindas un viena saka, ka mēs no papīra ... kas mēs neesam).

Suggestions?

Paldies!
Old Novembris 20, 2008, 09:00
GTB
New Member Group

Es pieņemu, jums ir tīkla printeri, sveces tieši Jūsu LAN ar vadu cat5 kabeli.

Tai jābūt statisku LAN IP adresi. Ja jums ir dinamiska LAN IP adrese jums ir jāmaina tā, lai statiskais LAN IP adrese, nav DHCP diapazonā, kā definēts jūsu maršrutētāja. Jūs varat pieteikties uz printeri, izmantojot programmu Internet Explorer, un ievadot printera IP adresi, tad lietotāja vārdu, tam paroli (ja printeris nepieciešams lietotājvārds un parole) un pārbaudīt konfigurāciju, lai redzētu, vai tas ir statiskas un dinamiskas.

Tagad, ja maināt IP adresi printerim, lai padarītu to statisko, Jums jādodas uz galveno datoru, printeri un faksu, un pa labi noklikšķiniet uz šo printeri un pēc tam noklikšķiniet uz ostām tab un mainīt IP adresi, lai jauno .

Kad jums ir statiska IP adrese, varat doties uz katra datora, atveriet printeriem un faksiem, izvēlieties Pievienot jaunu printeri, izvēlieties lokālo printeri, izvēlieties Pievienot jaunu portu, izv TCP / IP port, ievadiet statisko printera IP adresi, un pilnīga izveidot (kas var prasīt printera draiveri no printera disku) un jums tiek darīts. Atkārtojiet šo darbību katram printeri.
Old Novembris 20, 2008, 10:00
Loceklis

Uz galveno datoru, akciju printeri. (Control Panel / Printers / labo pogu noklikšķiniet uz šī printera / Properties / Sharing) Pārliecinieties, ka tīkla adapteris ir File un Printer Sharing iespējots. (Tie abi ir pareizi.)

Gada citi printeri, pievienot jaunu printeri. Tīkla printeri. Pārlūkot šo printeri. Pievienot. Ļaujiet datorā instalējiet draiveri. Jums ir jādara tas katrā datorā, kas nav viens printeris ir pievienots, (Tā jums iet daudz gludāk, ja printeris ir pieslēgts XP datorā, ja jums tāds ir).

Pēc tam, kad daļa printeri galveno datoru, tā var veikt tikpat kā pusi stundu parādīsies uz citiem datoriem. Tas ir atkarīgs no tīkla. (Tas izklausās tā, it kā citiem datoriem nav pareizais printera [marka un modelis] instalēta, vai tas nav instalēti pareizi [nepareizs draiveris]).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.