![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| рутери? ? Имам Рицох Аффицио у овом канцеларији (посао студы, ја сам студент и асистент админ користи за мене тецх пројектима хаха) и био сам Ходи путем по тецх подршку закачаљка главног рачунара на Интернет, али је остала рачунара се не реаговати на исти процес. ЈА је отишао преко и поставите ТЦП / ИП порт под штампач на контролној табли што смо урадили са изворником, али они нису заправо штампања (као код првих, проблем је да они препознају принтер је онлине али нису реализације да нису штампу пре брисања је перчин и један је изрека да смо од папира ... који ми нисмо). Предлози? Хвала! |
|
| |||
| |||
| ЈА претпоставити имате мрежни штампач који утикачи директно за твој ЛАН преко ожичен цат5 кабла. Она мора да има статичку ИП адресу ЛАН. Ако имате динамичну ИП адресу ЛАН морате променити у ЛАН статичку ИП адресу која није у ДХЦП опсег као што је дефинисано у свој рутери. Можете се пријавити на штампач користите Интернет Експлорер и уношења ИП адресе штампач, а затим корисничко име, лозинку онда (ако штампача захтева корисничко име и лозинка) и проверите конфигурацију да види ако је статичка или динамички. Сада ако промените ИП адресу штампача како би је статичка, мораћете ћете отићи до главног рачунара, штампача и факсова, и право кликните на овај штампач, а затим кликните на портове на картици те променити ИП адресу да нови . Након што сте статичку ИП адресу, идете на сваку рачунара, штампача и факсова отворити, изаберите Додај нови штампач, изаберите локални штампач, изаберите Додај нови порт, изаберите ТЦП / ИП порт, унесите штампач статичка ИП адреса, и потпуне сет уп (који мај захтева управљачки програм за штампач са диском штампач), а ви сте урадили. Поновите овај на свакој штампач. |
|
| |||
| |||
| На главном рачунару, делите штампач. (Цонтрол панел / Штампачи / десни клик на тај принтер / Пропертиес / Схаринг) Проверите да ли је мрежни адаптер има Дељење датотека и штампача енаблед. (Они обоје морају бити тачни.) С друге штампаче, додавање новог штампача. А мрежни штампач. Броусе за тај принтер. Адд то. Нека рачунар инсталирали управљачки програм. Потребно је да то урадим на сваком рачунару, осим једне штампач прикључен на, (То ће ићи пуно глађу ако је штампач прикључен на једном КСП рачунар, ако га имате.) Након што се подијеле штампач на главном рачунару, он мај узети онолико колико пола сата да се приказују на другим рачунарима. То зависи о вашој мрежи. (Ово звучи као да је друга рачунара немате исправну штампач [направити и модел] инсталиран или није инсталиран исправно [криву дривер].) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ТЈ Хладан УП - Мултипле уредјаји - више оперативних система | ехсанкхан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 9. јуна 2009 12:42 |
| Кодак ЕСП7 могу бити и директни мрежни штампач повезати у исто време? | Кристијан | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 24 мај 2009 11:06 |
| Принтер неће спојити !!!!! | глиб | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 29 јануар 2009 08:50 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Помозите! 2 рачунара бежично повезивање на интернет | стеве175 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 21 | 29 мај 2007 11:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |