az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Bunu nasıl yazıcıya ile birden çok bilgisayara bağlanabilir

Reply

Konu Araçları
Old 20 Kasım 2008, 08:06
Yeni Üye Grubu

Default Bunu nasıl yazıcıya ile birden çok bilgisayara bağlanabilir

yönlendirici? ? Bu görevde (iş çalışma, bir öğrenci ve yönetici asistanı oldum bir Ricoh Afficio sahip teknoloji projeleri haha bana kullanır) ve üzerinden teknoloji desteği ile bu ana bilgisayara bağlamak için yürüdük, ancak diğer bilgisayarlarda olmayan Aynı işlemi yanıt. Ben geçti ve kontrol panelinde bulunan yazıcı altında bir TCP / IP bağlantı noktası kurmak gibi birlikte mi orijinal ama aslında baskı değil (ilk olarak, sorun bu ama online hayata değildir yazıcı tanıması olduğunu bu kuyruğa silmeden önce baskı değildir ve bu kağıt dışında ... elimizde değil) olduğunu söyledi.

Öneriler?

Teşekkürler!
Old 20 Kasım 2008, 09:00
GTB
Yeni Üye Grubu

Sana bir ağ yazıcısı var yüzgöz bir kablolu cat5 kablo ile LAN doğrudan fişlerini.

Statik bir LAN IP adresi olmalıdır. Eğer bir dinamik IP LAN sizi yönlendirici tanımlanan DHCP aralığında olmayan bir statik LAN IP adresi değiştirmek gerekir adresi vardır. Bu yazıcı Internet Explorer ve yazıcının IP adresi girerken, daha sonra kullanıcı adı, daha sonra şifrenizi kullanarak üzerine (eğer yazıcı kullanıcı adı ve şifre gerektirir) ve yapılandırma onay görmek için giriş yapabilirsiniz eğer statik veya dinamik.

Şimdi eğer statik, ana bilgisayar, yazıcı ve faks gitmek gerekir yapmak ve bu yazıcıyı sağ tıklatın, sonra port sekmesine tıklayın yazıcının IP adresini değiştirmek ve IP orada yeni bir adres değişikliği .

Bir statik IP adresi varsa, her biri, açık bilgisayara yeni bir yazıcı seçin Yerel yazıcı, yeni bir bağlantı noktası seçin, TCP / IP bağlantı noktası, statik Yazıcının IP adresini girin eklemek seçin eklemek seçerseniz, yazıcı ve faks git ve tam yukarı ayarlayın (bu) ve yazıcı diskten yazıcı sürücüsü gerekebilir bitirdiniz. Her yazıcının üzerindeki bunu tekrarlayın.
Old 20 Kasım 2008, 10:00
Üye Grubu

Ana bilgisayarda, paylaşmak yazıcı. (Denetim Masası / Yazıcılar / sağ bu yazıcı tıklayın / Özellikler / Paylaşım) emin bir ağ bağdaştırıcısı etkin Paylaşım Dosya ve Yazıcı sahip olun. (Her ikisi de doğru olması gerekir.)

Diğer yazıcılarda yeni bir yazıcı eklemek. Bir ağ yazıcısı. Bu yazıcı için göz atın. Ekle. Bilgisayar sürücüsünü yüklemek edelim. Her bilgisayarda başka bir yazıcı takılı daha Bunu yapmak için, eğer varsa, (Bu, çok yumuşak bir yazıcı bir XP bilgisayarda takılı olduğu gidersiniz olur.)

Sonra ana bilgisayara yazıcı paylaşımı olarak yarım saat diğer bilgisayarlara kadar göstermek için, bu kadar sürebilir. Bu şebeke bağlıdır. Eğer diğer bilgisayarlara doğru yazıcı yok [Marka ve model] veya yüklü düzgün yüklü değil (gibi sesler [yanlış sürücü].)
Reply

Register

Bookmarks