![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маршрутизатор? ? Я Ricoh Afficio в цьому офісі (вивчення роботи, я студент і помічник адміністратора використовує мене Tech Haha проекти), і я пройшов через з технічної підтримки на гачок основний комп'ютер, але на інших комп'ютерах, НЕ відповідаючи на той самий процес. Я пройшов і створити порт TCP / IP під принтер на панелі управління, як ми зробили з оригіналом, але вони не є фактично друку (як і з першим, проблема полягає в тому, що вони визнають принтер у мережі, але не розуміючи, що вони не є друк до видалення з черги, і один говорив, що ми з паперу ..., які ми такими не є). Пропозиції? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Я думаю, у вас є мережевий принтер, що підключається безпосередньо до вашої мережі за допомогою проводового кабелю Cat5. Він повинен мати статичний IP-адреса LAN. Якщо у вас динамічний IP-адреса LAN ви повинні змінити його до локальної мережі статичний IP адресу, який не входить в діапазон DHCP як це визначено у вашому маршрутизаторі. Ви можете увійти на принтер за допомогою Internet Explorer і введіть IP-адреса принтера, потім ім'я користувача, потім пароль (якщо принтер вимагає ім'я користувача і пароль) і перевірте налаштування, щоб побачити, якщо вона є статичним або динамічним. Тепер, якщо ви зміните адреса IP з принтера зробити його статичним, вам доведеться їхати в головний комп'ютер, принтери і факси та клацніть правою кнопкою миші на цьому принтері, а потім натисніть на вкладку Порти та змінити IP адреса на новий . Як тільки ви маєте статичний IP адреса, ви йдете до кожного комп'ютера, відкриті принтерів та факсів, виберіть Додати новий принтер, виберіть локальний принтер, виберіть пункт Додати новий порт, виберіть порт TCP / IP, введіть принтер статичного IP-адреси, а також повна створено (що може зажадати від драйвера принтера принтер диска) і все готове. Повторіть це на кожному принтері. |
|
| |||
| |||
| На головному комп'ютері, спільного використання принтера. (Панель керування / Принтери / правою кнопкою мишки на цей принтер / Властивості / Sharing) Переконайтеся, що мережевий адаптер до файлів і принтерів включений. (Вони обидва мають бути правильними.) На інших принтерах, додати новий принтер. Мережевий принтер. Перегляд для цього принтера. Додати. Нехай комп'ютера встановіть драйвер. Вам доведеться робити це на кожному комп'ютері, крім однієї принтер підключений до розетки, (вона буде йти значно легше, якщо принтер підключений до комп'ютера XP, якщо у вас є.) Після спільного використання принтера на головному комп'ютері, вона може приймати скільки півгодини з'являється на інші комп'ютери. Це залежить від вашої мережі. (Це звучить, як якщо б інші комп'ютери не мають правильний принтер [Марка і модель] встановлено, або він встановлений неправильно [неправильний драйвер].) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Е. Заморожування UP - кілька машин - Декілька операційних системах | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 9 червня 2009 12:42 |
| Може бути Kodak ESP7 мережний принтер і пряме підключення в той же час? | Kristijan | Digital Imaging & Принтери | 2 | 24 травня 2009 11:06 |
| Принтер не буде з'єднати !!!!! | слиз | Digital Imaging & Принтери | 4 | 29 січня 2009 08:50 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Допоможіть! Бездротове підключення 2-х комп'ютерів до мережі Інтернет | steve175 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 29 травня 2007 11:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |