менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Яка струменевих принтерів робота?

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 лютого 2009, 01:04
Забороненої угруповання

Привіт, друзі,

Я виявив, що там було багато на ринку компаній, які надають різні ряди в струменевих принтерах технологій. Ось список деяких з них - струменеві принтери Canon, Compaq струменеві принтери, струменеві принтери Epson, струменеві принтери Hewlett Packard, Kodak струменеві принтери і т.д. ..

Я хочу знати, як струменеві принтери роботу? Компанії використовують свої власні стратегії, яка відрізняється від інших компаній, або він буде однаковим для всіх? Яка компанія забезпечує хорошу службу в Inkjert принтер?

Дякуємо за вашу допомогу заздалегідь ....
Old 25 лютого 2009, 01:53
Донор групи

http://computer.howstuffworks.com/inkjet-printer.htm
Old 20 березня 2009, 13:22
Донор групи

Все майже однаково насправді, ви хочете виглядати моделлю для моделі, а не порівняти яких марок краще.

Я просто помітив групу Banned член ... безглузді пост.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.