![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто имам HP LaserJet 2820, всичко на едно принтер от работа, тъй като те имат нови. тя работи и е трудно, използвани Аз нямаше никакви дискове, но аз инсталиран софтуер от <url removed> изтегляне когато дойдох за отпечатване на разстояние няколко неща, принтерът е настроен по подразбиране на принтера (и е единственият, изброени сега), 2 изскачащи прозорци нагоре ... 1. Устройството изглежда е офлайн - OK 2. устройство към системата не функционира Имам disconected и reconected на USB кабел, рестартиран принтера и компютъра. Трябва ли да преинсталирате? Трябва някой друг линк, че мога да опитам благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм изненадан, вие не просто вземат HP драйвера от HP подкрепа сайт.
Както и да е. Аз сте имали подобни реакции от страна с ниско качество USB кабел, HP принтери са малко ядосан, когато става въпрос за кабел. Ако заеме добро за един ден можете да видите дали това е поправката. Моята система: Тим
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) | amyreaney | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 17:24 |
| EMachines M6805 PCI Simple Съобщение Driver | кръстник | Мултимедия & Codecs | 1 | 27 май 2009 г. 09:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |