![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen mám HP LaserJet 2820 vše v jednom tiskárny z práce, protože mám nové. to funguje a byla použita jen stěží Neměl jsem žádné disky, ale i nainstalovaný software od <url removed> stažení Když jsem přišel do tisku z mála věcí, tiskárna je nastavena na výchozí tiskárnu (a je jen jeden uvedeny hned), 2 okna do pop ... 1. Přístroj se jeví jako offline - ok 2. zařízení připojené k systému nefunguje Mám disconected a reconected USB kabel, restartovat počítač a tiskárnu. Potřebuji ji přeinstalovat? někdo má jiný vztah, že bych mohl zkusit díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem překvapen, že jste nejen přijmout HP ovladače od HP podporu stránkách.
Přesto. Jsem měl podobné účinky z nízké kvality-USB kabelu, HP tiskárny jsou trochu rozzuřený, když přijde na kabelu. Pokud si půjčit dobrý jeden na den, kdy jste mohli vidět v případě, že je o tuto opravu. Můj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) | amyreaney | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 10. červen 2009 17:24 |
| EMachines M6805 PCI jednoduchá sdělení Driver | kmotr | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. května 2009 09:06 |
| Thread Nástroje | |
| |