μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Hp 2820 επικοινωνίας πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2008, 14:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Hp 2820 επικοινωνίας πρόβλημα

Έχεις μόνο HP LaserJet 2820 όλα σε ένα εκτυπωτής από την εργασία, δεδομένου ότι έχουμε νέα. λειτουργεί και ήταν ελάχιστα

Δεν είχα καμία δίσκων, αλλά θ εγκατεστημένο το λογισμικό από <url removed> τηλεφόρτωση

Όταν ήρθα στο εκτύπωση από μερικά πράγματα, ο εκτυπωτής έχει ρυθμιστεί σε προεπιλεγμένο εκτυπωτή (και είναι το μόνο που τώρα), 2 παράθυρα pop up ...
1. συσκευή φαίνεται να είναι εκτός σύνδεσης - ok
2. μια συσκευή που συνδέονται με το σύστημα δεν λειτουργεί

Έχω disconected και την reconected του καλωδίου USB, επανεκκίνηση του υπολογιστή και εκτυπωτή.

Χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε;
Έχεις κανέναν άλλο σύνδεσμο που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν

ευχαριστώ
Old 26 Απρ 2008, 15:36
Ομάδα Δωρητών

Default Hp 2820 επικοινωνίας πρόβλημα

Είμαι έκπληκτος που δεν περιορίστηκε στο να λάβει το πρόγραμμα οδήγησης HP HP από το site υποστήριξης.

Έτσι κι αλλιώς. Έχω είχαν παρόμοιες επιπτώσεις από την κατάσταση χαμηλής ποιότητας καλώδιο USB, εκτυπωτές HP είναι λίγο τσαντίλας όταν πρόκειται για το καλώδιο. Αν δανειστώ μια καλή μέρα για να δείτε εάν αυτή είναι η λύση.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα rajank Laptops, Κινητά & PDA 0 17 Ιουν 2009 22:35
Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) amyreaney Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 10 Ιουν 2009 17:24
EMachines M6805 PCI Απλή ανακοίνωση Driver νονός Multimedia & Codecs 1 27 Μαΐου 2009 09:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.