![]() |
|
| |||
| |||
| Έχεις μόνο HP LaserJet 2820 όλα σε ένα εκτυπωτής από την εργασία, δεδομένου ότι έχουμε νέα. λειτουργεί και ήταν ελάχιστα Δεν είχα καμία δίσκων, αλλά θ εγκατεστημένο το λογισμικό από <url removed> τηλεφόρτωση Όταν ήρθα στο εκτύπωση από μερικά πράγματα, ο εκτυπωτής έχει ρυθμιστεί σε προεπιλεγμένο εκτυπωτή (και είναι το μόνο που τώρα), 2 παράθυρα pop up ... 1. συσκευή φαίνεται να είναι εκτός σύνδεσης - ok 2. μια συσκευή που συνδέονται με το σύστημα δεν λειτουργεί Έχω disconected και την reconected του καλωδίου USB, επανεκκίνηση του υπολογιστή και εκτυπωτή. Χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε; Έχεις κανέναν άλλο σύνδεσμο που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι έκπληκτος που δεν περιορίστηκε στο να λάβει το πρόγραμμα οδήγησης HP HP από το site υποστήριξης.
Έτσι κι αλλιώς. Έχω είχαν παρόμοιες επιπτώσεις από την κατάσταση χαμηλής ποιότητας καλώδιο USB, εκτυπωτές HP είναι λίγο τσαντίλας όταν πρόκειται για το καλώδιο. Αν δανειστώ μια καλή μέρα για να δείτε εάν αυτή είναι η λύση. Το σύστημά μου: Tim
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| EMachines M6805 PCI Απλή ανακοίνωση Driver | νονός | Multimedia & Codecs | 1 | 27 Μαΐου 2009 09:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |