![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט יש לייזר Hp 2820 כל אחד מדפסת מהעבודה, כפי שהם עלו חדשים. זה עובד והוא היה כמעט בשימוש לא היה לי כל הדיסקים, אבל אני התקנתי את התוכנה מתוך <url removed> הורדה כשאני בא הדפסה הנחה כמה דברים, המדפסת מוגדרת מדפסת ברירת המחדל (וגם הוא רק אחד ברשימה כיום), 2 חלונות pop up ... 1. המכשיר נראה במצב לא מקוון - אישור 2. התקן המצורף למערכת אינו פועל יש לי disconected ו reconected את כבל USB, מחדש את המדפסת ואת המחשב. האם אני צריך להתקין אותו מחדש? יש מישהו אחר קישור אני יכול לנסות את זה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מופתע שאתה לא רק לקחת את מנהל ההתקן של HP באתר התמיכה של HP.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| EMachines M6805 PCI פשוט תקשורת מנהל התקן | סנדק | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -27 במאי 2009 09:06 |
| שרשרת כלים | |
| |