![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len mám HP LaserJet 2820 všetko v jednom tlačiarne z práce, pretože mám nové. to funguje a bola použitá len ťažko Nemal som žiadne disky, ale aj nainštalovaný softvér od <url removed> stiahnutie Keď som prišiel do tlače z mála vecí, tlačiareň je nastavená na predvolenú tlačiareň (a je len jeden uvedené hned), 2 okná do pop ... 1. Prístroj sa javí ako offline - ok 2. zariadenie pripojené k systému nefunguje Mám disconected a reconected USB kábel, reštartovať počítač a tlačiareň. Potrebujem ju preinštalovať? niekto má iný vzťah, že by som mohol skúsiť vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som prekvapený, že ste nielen prijať HP ovládače od HP podporu stránkach.
Napriek tomu. Ja som mal podobné účinky z nízkej kvality-USB kábla, HP tlačiarne sú trochu rozzuřený, keď príde na kábli. Ak si požičať dobrý jeden na deň, kedy ste mohli vidieť v prípade, že sa o túto opravu. Môj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| EMachines M6805 PCI jednoduchá oznámenie Driver | kmotr | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. mája 2009 09:06 |
| Thread Tools | |
| |