![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| тільки що отримав HP LaserJet 2820 все в одному принтері з роботи, як вони отримали нові. вона працює і майже не використовували У мене не всі диски, але я встановив програмне забезпечення з <URL removed> завантаження Коли я прийшов до друку від деяких речей, в принтері встановлено принтер за замовчуванням (і єдиний із списку, зараз), 2 спливаючих вікон ... 1. Пристрій не підключений до Інтернету - OK 2. Пристрій, підключений до системи, не функціонує Я disconected і reconected USB-кабелю, перезавантаження принтера та комп'ютера. Чи потрібно мені встановити його заново? кого-небудь є ще одна ланка, що я можу спробувати спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я здивований, що ви не просто взяти HP драйвера з сайту підтримки HP.
У будь-якому випадку. Я був аналогічний ефект з низькою якістю кабелю USB, HP Принтери трохи роздратований, коли мова йде про кабель. Якщо брати гарний за день можна побачити, якщо це виправити. Моя система: Тім
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Чи є це інтернет-провайдера або маршрутизатора завдання (можливо, навіть модем проблема?) | amyreaney | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 17:24 |
| Emachines M6805 PCI простого спілкування Driver | Хрещений батько | Мультимедіа & кодеки | 1 | 27 травня 2009 09:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |