![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Имам HP F4280 AIO принтер и по различни причини, кабелна е на няколко метра кратък за достигане на компютъра ми, аз се опита да реши проблема със закупуването на USB удължителен кабел от търговец на дребно, в близост до мястото ми. След отиваш у дома, аз открихме, че той не работи; След някои изследвания, аз открих, че това е един часа пасивни не е активен един. Той е работил с моя cellphones, а не с моите Принтер / USB флаш устройство. Има ли все пак не мога добивам този към работа на принтера? Между другото, активно USB удължителен кабел не е на разположение тук, така че не е опция. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо не е източник на един ebay.com, от доставчик, който предлага международно корабоплаване.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто купи по-дълъг стандарт А-Б USB олово. Те са евтини.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бързо въпрос по телефона разширение | pmcg03 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 15 Юни 2009 07:44 |
| Webcam разширение? | KanoakaVirus | Общи Хардуер Чат | 5 | 6-ти септември 2008 05:36 |
| Проблем с NETGEAR Rangemax Безжичен рутер кабел WPN824 V3 | gareth336 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24 април 2008 09:51 |
| PC към телевизор с RCA кабел Звуков проблем | dabooj | Общи Хардуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Фев 2008 09:58 |
| Странно Разширение: -. Яр | nand998 | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Окт 2007 07:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |