![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám HP F4280 AIO tiskárny a z různých důvodů, je kabel pár metrů krátké dosáhnout můj počítač, jsem se snažil vyřešit problém nákupu prodloužení usb kabel od prodejce, u mé místo. Po domů, jsem zjistil, že to nefunguje, po některých výzkumu jsem zjistil, že se jedná o pasivní jedno není aktivní jedna. Fungovalo to s mým mobily a ne moje tiskárna / USB flash disk. Existuje přesto můžu dostat tuto práci na tiskárnu? Na cestě, aktivní prodloužení USB kabel není k dispozici zde, takže není možné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne zdroj jeden na ebay.com, od dodavatele, který nabízí mezinárodní námořní dopravy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí koupit již standardní USB A-B vedou. Jsou levné.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rychlý dotaz na telefonu prodloužení | pmcg03 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 15. červen 2009 07:44 |
| WebCam Prodloužení? | KanoakaVirus | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 05:36 |
| Problém s Netgear Rangemax Wireless kabel router WPN824 V3 | gareth336 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24. dubna 2008 09:51 |
| PC k TV pomocí RCA Cable Zvukové problém | dabooj | Obecné Hardware Chat | 3 | 5. únor 2008 09:58 |
| Strange Prodloužení: -. Yare | nand998 | Obecné Software Chat | 3 | 21. října 2007 07:16 |
| Thread Nástroje | |
| |