![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έχω έναν εκτυπωτή HP F4280 AIO και για διάφορους λόγους, το καλώδιο είναι λίγα μέτρα βραχυπρόθεσμα για να φθάσει στον υπολογιστή μου? Προσπάθησα να λύσει το πρόβλημα από την αγορά ενός καλωδίου USB παράταση από τον λιανοπωλητή κοντά στο σπίτι μου. Μετά από ένα σπίτι, έχω διαπίστωσε ότι δεν λειτουργεί? Μετά από κάποια έρευνα, μου ανακάλυψε ότι αυτό είναι ένα παθητικό δεν ενεργό ένα. Δούλεψε με cellphones μου και δεν με μου Εκτυπωτής / USB Flash Drive. Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, για να μπορεί να αποκτήσει αυτές τις εργασίες σχετικά με τον εκτυπωτή; Με την ευκαιρία, μια δραστική επέκταση καλώδιο USB δεν είναι διαθέσιμη στο σημείο αυτό, δεν είναι μια επιλογή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να μην πηγή μία για ebay.com, από έναν προμηθευτή που προσφέρει τη διεθνή ναυτιλία.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά αγοράζουν μεγαλύτερο πρότυπο Α-Β USB οδηγήσει. Είναι φθηνή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γρήγορη ερώτηση για την επέκταση του τηλεφώνου | pmcg03 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 15 Ιουν 2009 07:44 |
| WebCam Επέκταση; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6ο Σεπ 2008 05:36 |
| Πρόβλημα με Netgear Wireless RangeMax καλώδιο router WPN824 V3 | gareth336 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24 Απρ 2008 09:51 |
| PC με τηλεόραση χρησιμοποιώντας καλώδιο ήχου RCA πρόβλημα | dabooj | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 5 Φεβ 2008 09:58 |
| Παράξενη Παράταση: -. Yar | nand998 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Οκτ 2007 07:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |