![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nekem van egy HP F4280 AIO nyomtató és különböző okokból a kábel néhány méterre rövid elérni a számítógépet, én próbálta megoldani a problémát, buying egy USB hosszabbító kábel a kiskereskedőktől közel nálam. Miután hazamegy, azt találtuk ki, hogy ez nem működik, néhány kutatás után, azt találtuk ki, hogy ez egy passzív, nem aktív. Ez működött az én cellphones, és nem az én Printer / USB flash drive. Van egyébként én értem, hogy a nyomtató? By the way, aktív USB hosszabbító kábel nem áll rendelkezésre, ezért itt nincs lehetőség. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért nem egyetlen forrása az ebay.com, a szállító, aki kínál nemzetközi szállítást.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak vegyél egy már szabványos USB-B vezethet. They're olcsó.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyors kérdés telefon kiterjesztés | pmcg03 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 15. június 2009 07:44 |
| WebCam Kiterjesztés? | KanoakaVirus | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 05:36 |
| Probléma a Rangemax Netgear Wireless kábel router WPN824 V3 | gareth336 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 24. április 2008 09:51 |
| Számítógép segítségével RCA kábel TV Hang probléma | dabooj | Általános fémáru Chat | 3 | 5. február 2008 09:58 |
| Fura Extension: -. Yar | nand998 | General Chat szoftver | 3 | 21. október 2007 07:16 |
| Téma eszközök | |
| |