![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я HP F4280 AIO принтер і з різних причин, кабель знаходиться в декількох метрах короткий в мій комп'ютер, я спробував вирішити цю проблему шляхом купівлі USB-подовжувач від роздрібної торгівлі поряд з моїм місцем. Після додому, я виявив, що вона не працює, після деяких досліджень, я з'ясував, що це не пасивний одного активного. Він працював з моїм мобільних телефонів, а не з принтером / флеш-накопичувача USB. Є в будь-якому випадку я можу отримати цю роботу на принтері? До речі, активним розширенням USB кабель не доступні тут, так що це не варіант. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому б не одне джерела на ebay.com, від постачальника, який пропонує міжнародному судноплавству.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто купіть більше стандартного USB-B свинцю. Вони дешеві.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка питання про розширення телефону | pmcg03 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 15 червня 2009 07:44 |
| WebCam Extension? | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 05:36 |
| Проблема з NETGEAR RangeMax Wireless Cable маршрутизатора V3 WPN824 | gareth336 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 квітня 2008 09:51 |
| ПК до телевізора через RCA кабель Sound проблема | dabooj | Генеральний обладнання чат | 3 | 5 лютого 2008 09:58 |
| Дивне розширення: -. Яру | nand998 | General Software чат | 3 | 21 жовтня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |