![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| v práci máme tiskárny výše a atm jsme převýšení tisknout nic, protože jeho dostal k uvíznutí papíru, ale IVE otevřít a já dotírat vidět anywere atall také další IT mate můj měl podívat na to a on dotírat vidět jam v to stejně může někdo pomoci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste to resetování? Roztažením moc plug?
|
| |||
| |||
| ano |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| K dispozici budete manuál s ním.
| |||
| |||
| Jak Spot řekl, je asi jen něco drží jeden z přepínačů, které nalezne uvíznutí papíru. Stačí mít opravdu dobře vypadat nad ním, budete možná muset vzít část sebe.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Barva Změnit na jednom monitoru | kharlitos | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. června 2009 14:31 |
| Tiskárna HP LaserJet 6l připojen přes jetadmin na Windows 2000 Server | woodworks | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 2. června 2009 11:23 |
| HP LaserJet 2605dn magenta toner téma | jmleugenio | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 29. květen 2009 21:03 |
| Existuje způsob, jak program vlastní Zvýraznění barev mikrofon | andrewanimation | Office & Aplikace | 6 | 19. ledna 2008 18:25 |
| Problém s HP Laserjet 1018 na Vista | komaj | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 15. ledna 2008 20:34 |
| Thread Nástroje | |
| |