![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| на роботі у нас є принтер вище, і ми не можемо атм нічого друкувати, оскільки його отримали, але застрягла папір Ive відкрити його, і я нахиляє побачити anywere atall та іншої ІТ-Мати моя мала дивитися на нього, і він не може бачити застрягла в воно також може хто-небудь допомагати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви намагалися скинути його? Потягнувши вилку?
|
| |||
| |||
| Так |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там буде керівництві з ним.
| |||
| |||
| Як сказав Spot, є щось, мабуть, просто піднявши один з перемикачів, який виявляє ту, що застрягла папір. Просто є реальний гарний вид над нею, можливо, доведеться розлучитися розібрати її.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зміна кольору на один монітор | kharlitos | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 червня 2009 14:31 |
| HP LaserJet 6L принтер, підключений через Jetadmin для Windows Server 2000 | Столярна | Digital Imaging & Принтери | 0 | 2 червня 2009 11:23 |
| HP LaserJet 2605dn пурпурний тонер випуск | jmleugenio | Digital Imaging & Принтери | 0 | 29 травня 2009 21:03 |
| Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 6 | 19 січня 2008 18:25 |
| Проблема з HP LaserJet 1018 на Vista | komaj | Digital Imaging & Принтери | 2 | 15 січня 2008 20:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |