![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Моят Deskjet 3940 няма да отпечатате WordPad документи, но това ще отпечатвате снимки и мога да отпечатате ми получили имейли. Когато се опитате да печатате от WordPad принтера явно се работи тя минава през всички montions и прави всички звуци, които той ще направи, ако е била отпечатване на хартия, но излиза празно. Отидох до HP в сайта и те казаха, тъй като принтер ще работят те няма да ми помогне. Някой чувал за това преди? Чух, че хората са имали за закупуване на нови принтери, когато те инсталирана Vista. Всяко Помощ ще бъде оценена. |
|
| |||
| |||
Вие ще ритник сами!Той изпъди ме луд за 3 дни и трябваше Опитах всичко! претоварване на софтуера, пълното възстановяване на системата и извади малкото коса Имам OUT! Имах абсолютно същите проблеми ми принтер, който е HP Photosmart 2610 всичко в едно, да отпечатвате снимки и всичко останало, с изключение на нищо от WordPad, Notepad или подобни! страниците бяха излиза празно! Изчакайте за него! Разтворът е толкова просто! Тъй като WordPad Docs са обикновено в BLACK.I реши да промени цвета на сини и ето и ето, че работи! Просто ми черна касета е празен! при повторно пълнене Абсолютно всичко отпечатани наред! Понякога най-простите решение ние не може да види! Надявам се, че това е полезно за вас .............. С уважение Speedypete07 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не можете да отворите Word 07 документи | mrcintheuk | Офис Suites & Приложения | 0 | 14 Юни 2009 16:35 |
| HP Deskjet 6940 серии, разрешения и печат проблеми. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 Юни 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - загубил способността за дуплекс принтирай | tralethegreat | Digital Imaging & Принтери | 0 | 12 Юни 2009 13:02 |
| HP deskjet 845c - Инсталирайте нова касета мастило, но не виждам мастило? | stealthking | Digital Imaging & Принтери | 0 | 10 Юни 2009 00:35 |
| HP Deskjet 450 заявка | parkpre | Digital Imaging & Принтери | 3 | 6 Aug 2007 11:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |