menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

HP Deskjet 3940 nebude tisknout dokumenty WordPad

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 01:45
Nový člen skupiny

Default HP Deskjet 3940 nebude tisknout dokumenty WordPad

Ahoj. Moje Deskjet 3940 nebude WordPad tisk dokumentů, ale tisk fotografií a mohu tisknout mého obdrželi e-maily. Při pokusu o tisk z WordPad tiskárna zdá se, že pracovní prochází všemi montions a dělá všechny zvuky, které by bylo kdyby to byla, ale tisk papíru pochází z prázdné. Šel jsem na webu HP a řekli, neboť tiskárna bude fungovat, nebudou mi pomoct. Má někdo slyšel o této předtím? Slyšel jsem, že lidé mají o koupi nové tiskárny, když nainstalována Vista. Pomoci by ocenili.
Old 10. srpna 2009, 00:24
Nový člen skupiny

Default HP Deskjet 3940 nebude tisknout dokumenty WordPad

Budete kop sami!
Je mi šíleně jel na 3 dny, a musel jsem se pokusil vše! překládací software, plné obnovení systému a zdvihne málo vlasů, co jsem OUT!

Měl jsem přesně stejné problémy mé tiskárně, která je HP Photosmart 2610 all in one, by pro tisk fotografií a všechno ostatní s výjimkou nic WordPad, Poznámkový blok nebo podobné! stránky přichází z prázdné!

Počkej na to!
Řešením je to tak jednoduché!
Jako WordPad docs jsou obvykle pouze v BLACK.I rozhodli změnit barvu na modrou a hle, a hle fungovalo to!

Prostě moje černá kazeta je prázdná! při doplňování Absolutně všechno vytištěné v pohodě!

Někdy je nejjednodušší řešení, nemůžeme vidět!

Doufám, že to bylo prospěšné pro vás ..............
Pozdravy
Speedypete07
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze otevřít Word 07 dokumentů mrcintheuk Office & Aplikace 0 14. června 2009 16:35
HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. oluomoolubisi Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 14. června 2009 01:23
HP DeskJet 960c - Zapomenuté schopnost oboustranného tisku tralethegreat Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 12 června 2009 13:02
HP Deskjet 845c - Instalace nových inkoustových kazet, ale nejsou vidět žádné inkoust? stealthking Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 10. červen 2009 00:35
HP Deskjet 450 dotazů parkpre Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 6. Srpen 2007 11:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.