![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Moje Deskjet 3940 nebude WordPad tisk dokumentů, ale tisk fotografií a mohu tisknout mého obdrželi e-maily. Při pokusu o tisk z WordPad tiskárna zdá se, že pracovní prochází všemi montions a dělá všechny zvuky, které by bylo kdyby to byla, ale tisk papíru pochází z prázdné. Šel jsem na webu HP a řekli, neboť tiskárna bude fungovat, nebudou mi pomoct. Má někdo slyšel o této předtím? Slyšel jsem, že lidé mají o koupi nové tiskárny, když nainstalována Vista. Pomoci by ocenili. |
|
| |||
| |||
Budete kop sami!Je mi šíleně jel na 3 dny, a musel jsem se pokusil vše! překládací software, plné obnovení systému a zdvihne málo vlasů, co jsem OUT! Měl jsem přesně stejné problémy mé tiskárně, která je HP Photosmart 2610 all in one, by pro tisk fotografií a všechno ostatní s výjimkou nic WordPad, Poznámkový blok nebo podobné! stránky přichází z prázdné! Počkej na to! Řešením je to tak jednoduché! Jako WordPad docs jsou obvykle pouze v BLACK.I rozhodli změnit barvu na modrou a hle, a hle fungovalo to! Prostě moje černá kazeta je prázdná! při doplňování Absolutně všechno vytištěné v pohodě! Někdy je nejjednodušší řešení, nemůžeme vidět! Doufám, že to bylo prospěšné pro vás .............. Pozdravy Speedypete07 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze otevřít Word 07 dokumentů | mrcintheuk | Office & Aplikace | 0 | 14. června 2009 16:35 |
| HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. | oluomoolubisi | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 14. června 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - Zapomenuté schopnost oboustranného tisku | tralethegreat | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 12 června 2009 13:02 |
| HP Deskjet 845c - Instalace nových inkoustových kazet, ale nejsou vidět žádné inkoust? | stealthking | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 10. červen 2009 00:35 |
| HP Deskjet 450 dotazů | parkpre | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 6. Srpen 2007 11:13 |
| Thread Nástroje | |
| |