μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP Deskjet 3940 δεν θα εκτύπωση εγγράφων WordPad

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 01:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP Deskjet 3940 δεν θα εκτύπωση εγγράφων WordPad

Γειά. My Deskjet 3940 δεν θα WordPad εκτύπωση εγγράφων, αλλά θα εκτυπώσετε φωτογραφίες και να εκτυπώσετε λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε από το WordPad εκτυπωτή φαίνεται να λειτουργεί περάσει όλα τα montions και κάνει όλους τους ήχους που θα ήταν αν ήταν το χαρτί εκτύπωσης, αλλά βγαίνει κενή. Πήγα στο site της HP και είπαν επειδή ο εκτυπωτής θα λειτουργήσει, δεν θα με βοηθήσει. Μέτρησε κανείς ποτέ ακούσει για αυτό πριν; Έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να αγοράσουν νέα εκτυπωτές όταν εγκατασταθεί vista. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
Old 10 Αυγούστου 2009, 00:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP Deskjet 3940 δεν θα εκτύπωση εγγράφων WordPad

Θα θέσουμε τον εαυτό σας!
Αυτό οδήγησε και εμένα τρελό για 3 ημέρες και είχα δοκιμάσει τα πάντα! επαναφόρτωση του λογισμικού, την πλήρη αποκατάσταση του συστήματος και τράβηξε τα λίγα μαλλιά έχω OUT!

Είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα τα οποία μου είναι ένας εκτυπωτής HP Photosmart 2610 όλα σε ένα, θα εκτυπώσετε φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο ΕΚΤΟΣ τίποτα από το WordPad, σημειωματάριο ή παρόμοια! οι σελίδες αυτές που έρχονται από κενό!

Περιμένετε για το!
Η λύση είναι τόσο απλό!
Όπως WordPad docs είναι συνήθως μόνο σε BLACK.I αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα σε μπλε και lo και παρατηρώ λειτούργησε!

Απλά μου μαύρο φυσίγγιο ήταν άδειο! Απολύτως τα πάντα κατά την επαναπλήρωση έντυπη πρόστιμο!

Μερικές φορές η πιο απλή λύση δεν μπορούμε να δούμε!

Ελπίζω ότι αυτό ήταν πολύ χρήσιμη για να σας ..............
Χαιρετισμοί
Speedypete07
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα εγγράφων του Word 07 mrcintheuk Office Suites & Εφαρμογές 0 14 Ιουν 2009 16:35
HP Deskjet 6940 σειρές, τα δικαιώματα και τα ζητήματα εκτύπωσης. oluomoolubisi Digital Imaging & Printers 0 14 Ιουν 2009 01:23
HP DeskJet 960c - Ξεχάσατε τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης για να εκτυπώσετε tralethegreat Digital Imaging & Printers 0 12 Ιουν 2009 13:02
HP Deskjet 845c - Εγκατάσταση νέων μελάνι φυσίγγιο αλλά δεν βλέπω κανένα μελάνι; stealthking Digital Imaging & Printers 0 10 Ιουν 2009 00:35
HP Deskjet 450 ερωτήματος parkpre Digital Imaging & Printers 3 6 Αυγ 2007 11:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.