manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

HP Deskjet 3940 neće print WordPad dokumenata

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 01:45
Novi član grupe

Zdravo. Moj Deskjet 3940 neće print WordPad dokumenata ali će ispisati fotografije i mogu štampati moju primili e-poštu. Našto JA pokušati ispisivati iz programa WordPad pisač Čini se da je radno ide kroz sve montions i čini sve zvukove da bi to napraviti ako je tisak na papiru, ali izađe prazno. Bio sam na HP-ovu web stranicu i rekoše od pisač će raditi oni neće pomoći meni. Je li itko ikada čuo za ovo prije? Ja sam čuo da su ljudi imali za kupnju nove pisače kad instalira Vista. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.
Old 10 kol 2009, 00:24
Novi član grupe

Te htijenje ritanje sebe!
To mi rulja luda za 3 dana i kad sam pokušao sve! pretovaranje softver, kompletan sistem vratiti i izdvajali dlačica što sam OUT!

Sam imao točno jednak problem što moj printer je HP Photosmart 2610 sve u jednom, će ispisati fotografije i sve ostalo OSIM ništa od WordPad, Notepad ili slicno! stranice su izlazili prazno!

Pričekajte za to!
Rješenje je jednostavno tako, tako!
Kao WordPad dokumenata samo su obično u BLACK.I odlučila na promjenu boje u plavom i gle gle i Internet izrađen!

Jednostavno moj crni metak je prazna! na punjenje Apsolutno sve tiskane u redu!

Ponekad najviše jednostavno rješenje ne može se vidjeti!

Nadam se da je to korisno za vas ..............
Pozdravi
Speedypete07
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.