kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

HP DeskJet 3940 nem nyomtatott dokumentumok wordpad

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 01:45
Új tag Csoport

Default HP DeskJet 3940 nem nyomtatott dokumentumok wordpad

Helló. Saját DeskJet 3940 nem nyomtatott dokumentumok wordpad ám nyomtatott képeket és én tud nyomtatni én érkezett e-maileket. Amikor megpróbálja kinyomtatni a WordPad a nyomtató tűnik a munka megy keresztül minden montions, és a hangok, hogy az lenne, ha azt a nyomtatást, de az üres papír jön ki. Elmentem a HP telephelyen, és azt mondták, mivel a nyomtató munkát nem segít nekem. Valaki hallott e már? Hallottam, hogy az emberek már a vásárlás az új nyomtatók, ha telepítve kilátás. Akármi segít lenne méltányol.
Old Augusztus 10 2009, 00:24
Új tag Csoport

Default HP DeskJet 3940 nem nyomtatott dokumentumok wordpad

You will kick yourself!
Ez vezetett engem õrültnek 3 napig, és én próbáltam mindent! újra a szoftvert, a teljes rendszer-visszaállítás és húzzák mi kis haja van OUT!

Én pontosan ugyanazok a problémák én nyomtató ami egy HP Photosmart 2610 mindenki egyet, majd kinyomtatni a képeket, és minden mást KIVÉVE semmit WordPad, Jegyzettömb vagy hasonló! Az oldalak jöttek ki üres!

Várj meg!
A megoldás tehát igen egyszerű!
Mint wordpad docs csak általában BLACK.I döntött, hogy megváltoztatja a szín a kék és íme mûködött!

Egyszerűen az én fekete patron üres volt! Természetesen mindent meg újratöltésével nyomtatott finom!

Néha a legegyszerűbb megoldás nem látunk!

Remélem ez nem segít neked ..............
Üdvözlettel
Speedypete07
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.