![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló. Saját DeskJet 3940 nem nyomtatott dokumentumok wordpad ám nyomtatott képeket és én tud nyomtatni én érkezett e-maileket. Amikor megpróbálja kinyomtatni a WordPad a nyomtató tűnik a munka megy keresztül minden montions, és a hangok, hogy az lenne, ha azt a nyomtatást, de az üres papír jön ki. Elmentem a HP telephelyen, és azt mondták, mivel a nyomtató munkát nem segít nekem. Valaki hallott e már? Hallottam, hogy az emberek már a vásárlás az új nyomtatók, ha telepítve kilátás. Akármi segít lenne méltányol.
|
|
|
|||
|
|||
You will kick yourself!Ez vezetett engem õrültnek 3 napig, és én próbáltam mindent! újra a szoftvert, a teljes rendszer-visszaállítás és húzzák mi kis haja van OUT! Én pontosan ugyanazok a problémák én nyomtató ami egy HP Photosmart 2610 mindenki egyet, majd kinyomtatni a képeket, és minden mást KIVÉVE semmit WordPad, Jegyzettömb vagy hasonló! Az oldalak jöttek ki üres! Várj meg! A megoldás tehát igen egyszerű! Mint wordpad docs csak általában BLACK.I döntött, hogy megváltoztatja a szín a kék és íme mûködött! Egyszerűen az én fekete patron üres volt! Természetesen mindent meg újratöltésével nyomtatott finom! Néha a legegyszerűbb megoldás nem látunk! Remélem ez nem segít neked .............. Üdvözlettel Speedypete07 |