![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. אזור Deskjet 3940 כתבן לא להדפיס מסמכים, אך זה יהיה להדפיס תמונות ואני יכול להדפיס שלי קיבלו הודעות דוא"ל. כאשר אני מנסה להדפיס מהיישום WordPad המדפסת נראה כי העבודה היא עוברת את כל montions ו עושה את כל הקולות, כי זה יגרום אם זה היה נייר להדפסה אבל יוצא ריק. הלכתי אל האתר של HP והם אמרו שכן המדפסת יעבוד הם לא יסייע לי. מישהו אי פעם שמעת את זה בעבר? אני כבר שמעתי שיש אנשים נאלצו לרכוש חדש למדפסות כאשר הם מותקנים Vista. כל עזרה תהיה ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
אתה תהיה לבעוט את עצמך!הוא הסיע אותי משוגע ל 3 ימים והיה לי שניסיתי הכל! טוען את התוכנה, שחזור מערכת מלאה ומשכה מעט שיער מה יש לי לצאת! היה לי בדיוק את אותן בעיות אשר המדפסת שלי היא HP Photosmart 2610 כל אחד, היה להדפיס תמונות וכל דבר אחר למעט מ כתבן, פנקס רשימות או דומה! הדפים היו יוצאים ריק! חכה על זה! הפתרון כל כך פשוט כל כך! כמו כתבן Docs הם בדרך כלל רק ב BLACK.I החליט לשנות את צבע כחול על הא ועל לראות את זה עובד! פשוט שלי דיו שחור היה ריק! עם מילוי מודפסים לגמרי הכל בסדר! לפעמים הפתרון הפשוט ביותר, אנו לא יכולים לראות! אני מקווה זה היה מועיל לך .............. דרישת שלום Speedypete07 |