![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Mano Deskjet 3.940 nebus spausdinti naudodami WordPad dokumentų, tačiau jis bus spausdinti nuotraukas ir galiu atsispausdinti savo gautus laiškus. Kai bandau spausdinti naudodami WordPad spausdintuvas, atrodo, kad dirba ji eina per visus montions ir tai, kad visi garsai, kad ji būtų, jei ji buvo, bet spausdinimo popieriaus išeina tuščias. Nuėjau į HP svetainę, ir jie pasakė, nes spausdintuvas dirbs jie negali man padėti. Ar kas nors girdėjote apie tai anksčiau? Girdėjau, kad žmonės buvo priversti pirkti naujų spausdintuvų, kai jie įrengti Vista. Any help būtų dėkingi. |
|
| |||
| |||
Jums ateityje save!Jis vairavo Me Crazy 3 dienas, ir man teko išbandyti viską! krovos įranga, atkurti visą sistemą ir traukiami kas mažai plaukų Turiu OUT! Aš lygiai tos pačios problemos, kuri yra mano spausdintuvas HP Photosmart 2.610 visa tai vienoje, tai spausdinti nuotraukas ir visa kita, išskyrus nieko iš WordPad, Notepad ar panašaus! puslapius išeina tuščias! Wait for it! Sprendimas taip taip paprasta! Kaip WordPad dokumentų yra tik paprastai BLACK.I nusprendė pakeisti spalvą į mėlyną, ir štai, ir štai jis dirbo! Tiesiog mano juoda kasetė buvo tuščias! nuo papildymo Absoliučiai viskas spausdinti baudą! Kartais paprasčiausias sprendimas mes negalime matyti! Tikiuosi, kad tai buvo naudinga, kad tu .............. Linkėjimai Speedypete07 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko atidaryti Word 07 dokumentus | mrcintheuk | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 14, 2009 16:35 |
| HP Deskjet 6.940 serija, leidimus ir spausdinimo problemas. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 14, 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - Lost gebėjimas Duplex spausdinti | tralethegreat | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 12, 2009 13:02 |
| HP Deskjet 845c - Įdiekite naują rašalo kasetė, bet nematau jokių dažų? | stealthking | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 10, 2009 00:35 |
| HP Deskjet 450 užklausos | parkpre | Digital Imaging & Printers | 3 | 6 rugpjūtis 2007 11:13 |
| Temos įrankiai | |
| |