![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki. Mans Deskjet 3.940 nebūs drukāt WordPad dokumentiem, bet tas drukāt fotogrāfijas, un es varu izprintēt saņemto e-pastiem. Mēģinot izdrukāt no WordPad printeri, šķiet, darbojas tā iet cauri visiem montions un padara visu skaņas, kas tas būtu, ja tā ir drukas, bet papīra nāk no tukša. Es devos uz HP lapu un viņi teica jo printeris būs darbs, ko viņi nebūs man palīdzēt. Vai kāds ir kādreiz dzirdējis par šo agrāk? Esmu dzirdējis, ka cilvēkiem ir bijusi nopirkt jaunus printerus, kad tie uzstādīti vista. Any help būtu appreciated.
|
|
|
|||
|
|||
Jūs kick sevi!Tā aizveda crazy 3 dienas un man bija mēģinājis visu! pārkraušanas programmatūru, pilnīga sistēmas atjaunošana un velk cik maz mati man ir OUT! Man bija tieši tādas pašas problēmas mana printera, kas ir HP Photosmart 2.610 visiem viena, varētu drukāt fotogrāfijas, un viss cits, izņemot kaut ko no Bloknots, notepad vai līdzīgu! lapas nāca no tukšs! Gaidīt to! Risinājums ir tik tik vienkārši! Kā WordPad docs tikai parasti BLACK.I nolēma mainīt krāsu uz zilu, un lo un redzi tā strādāja! Vienkārši mans melnais kārtridžs ir tukšs! pēc uzpildīšana Pilnīgi viss iespiests fine! Dažkārt visvienkāršākā risinājumu mēs nevaram redzēt! Es ceru, ka tas ir palīdzējis jums .............. Sveicieni Speedypete07 |