rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

HP Deskjet 3940 nie będzie drukować dokumenty WordPad

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 czerwiec 2009, 01:45
Nowe państwa grupy

Default HP Deskjet 3940 nie będzie drukować dokumenty WordPad

Witaj. Moje Deskjet 3940 nie będzie drukować dokumenty WordPad ale będzie drukować zdjęcia i mogę wydrukować mojego otrzymanych e-maili. Podczas próby drukowania z programu WordPad drukarki wydaje się to przechodzi wszelkie montions i sprawia, że wszystkie dźwięki, że jeśli się to druk na papierze, ale jest obecnie pusty. Byłem na stronie HP i powiedzieli, ponieważ drukarka nie działa mi pomóc. Czy ktoś kiedykolwiek słyszał o tym wcześniej? Słyszałem, że ludzie musieli zakup nowych drukarek, gdy zainstalowana Vista. Każda pomoc jest doceniana.
Old 10 sie 2009, 00:24
Nowe państwa grupy

Default HP Deskjet 3940 nie będzie drukować dokumenty WordPad

Będziesz kick yourself!
To mnie do szału doprowadził do 3 dni i miałem próbował wszystko! przeładunku oprogramowania pełne przywracanie systemu i odciąga co nieco włosy mam OUT!

Miałam dokładnie te same problemy co jest moim drukarki HP Photosmart 2610 wszystko w jednym, by wydrukować zdjęcia i wszystko inne WYJĄTKIEM nic WordPad, Notatnik lub podobnych! stron były puste coming out!

Wait for it!
Rozwiązaniem jest więc tak proste!
W WordPad dokumentów są zwykle tylko w BLACK.I postanowiła zmienić kolor na niebieski i oto i oto ono pracował!

Po prostu mój czarny nabój był pusty! Absolutnie wszystko na napełnianie drukowane fine!

Czasami najprostsze rozwiązanie nie możemy zobaczyć!

Mam nadzieję, że ta była pomocna dla Ciebie ..............
Pozdrowienia
Speedypete07
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.