![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. My Deskjet 3940 nu va imprima documente WordPad, dar se va imprima fotografii şi posibilitatea de a imprima mea am primit e-mail-uri. Când am să încercaţi să imprimaţi din WordPad imprimanta pare a fi de lucru îi va parcurge toate montions şi face toate sunetele pe care le-ar face în cazul în care acesta a fost de tipărire de hârtie, dar iese gol. M-am dus la site-ul HP si mi-au spus de la imprimanta va funcţiona ei nu vor să mă ajute. Oricine a auzit de acest lucru înainte de? Am auzit că oamenii au avut de a cumpăra noi imprimante când au instalat Vista. Orice ajutor ar fi apreciat. |
|
| |||
| |||
Va da-te!Este condus de mine nebun pentru 3 zile şi am încercat totul! reîncărcare a software-ului, restaurarea completă a sistemului şi a tras de păr puţin ceea ce am OUT! Am avut exact aceleasi probleme mea, care este o imprimanta HP Photosmart 2610, toate într-o, ar imprima fotografii si orice altceva EXCEPŢIA nimic din WordPad, notepad sau similare! de pagini au fost iese gol! Aşteptaţi-o! Soluţia este deci asa de simplu! Ca WordPad Docs sunt de obicei, numai în BLACK.I a decis de a schimba culoarea pentru a lo albastru şi a lucrat şi iată-l! Pur şi simplu mi cartuş negru a fost gol! la reîncărcarea Absolut totul tipărit bine! Uneori, cea mai simplă soluţie nu ne putem vedea! Sper că acest lucru a fost de ajutor pentru a vă .............. Cu respect Speedypete07 |
![]() |
|
| Marcaje |