menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

HP Deskjet 3940 nebude tlačiť dokumenty WordPad

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 01:45
Nový člen skupiny

Default HP Deskjet 3940 nebude tlačiť dokumenty WordPad

Ahoj. Moja Deskjet 3940 nebude WordPad tlač dokumentov, ale tlač fotografií a môžem tlačiť môjho dostali e-maily. Pri pokuse o tlač z WordPad tlačiareň zdá sa, že pracovné prechádza všetkými montions a robí všetky zvuky, ktoré by bolo, keby to bola, ale tlač papiera pochádza z prázdne. Išiel som na webe HP a povedali, pretože tlačiareň bude fungovať, nebudú mi pomoct. Má niekto počul o tejto predtým? Počul som, že ľudia majú o kúpe novej tlačiarne, keď nainštalovaná Vista. Pomôcť by ocenili.
Old 10. augusta 2009, 00:24
Nový člen skupiny

Default HP Deskjet 3940 nebude tlačiť dokumenty WordPad

Budete kop sami!
Je mi šíleně jel na 3 dni, a musel som sa pokúsil všetko! prekladacej softvér, úplné obnovenie systému a zdvihne málo vlasov, co jsem OUT!

Mal som presne rovnaké problémy mojej tlačiarni, ktorá je HP Photosmart 2610 all in one, by pre tlač fotografií a všetko ostatné s výnimkou nič WordPad, Poznámkový blok alebo podobné! stránky prichádza z prázdne!

Počkej na to!
Riešením je to tak jednoduché!
Ako WordPad docs sú obvykle iba v BLACK.I rozhodli zmeniť farbu na modrú a hle, a hle fungovalo to!

Prostě moje čierna kazeta je prázdna! pri dopĺňaní Absolutně všetko vytlačené v pohode!

Niekedy je najjednoduchšie riešenie, nemôžeme vidieť!

Dúfam, že to bolo prospešné pre vás ..............
Pozdravy
Speedypete07
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nemožno otvoriť Word 07 dokumentov mrcintheuk Office & Aplikácie 0 14. júna 2009 16:35
HP Deskjet 6940 séria, oprávnenia a tlačových úloh. oluomoolubisi Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 14. júna 2009 01:23
HP DeskJet 960c - Zabudnuté schopnosť obojstrannej tlače tralethegreat Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 12 júna 2009 13:02
HP Deskjet 845c - Inštalácia nových atramentových kaziet, ale nie sú vidieť žiadne atrament? stealthking Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 10. jún 2009 00:35
HP Deskjet 450 dopytov parkpre Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 6. August 2007 11:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.