![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Moja Deskjet 3940 nebude WordPad tlač dokumentov, ale tlač fotografií a môžem tlačiť môjho dostali e-maily. Pri pokuse o tlač z WordPad tlačiareň zdá sa, že pracovné prechádza všetkými montions a robí všetky zvuky, ktoré by bolo, keby to bola, ale tlač papiera pochádza z prázdne. Išiel som na webe HP a povedali, pretože tlačiareň bude fungovať, nebudú mi pomoct. Má niekto počul o tejto predtým? Počul som, že ľudia majú o kúpe novej tlačiarne, keď nainštalovaná Vista. Pomôcť by ocenili. |
|
| |||
| |||
Budete kop sami!Je mi šíleně jel na 3 dni, a musel som sa pokúsil všetko! prekladacej softvér, úplné obnovenie systému a zdvihne málo vlasov, co jsem OUT! Mal som presne rovnaké problémy mojej tlačiarni, ktorá je HP Photosmart 2610 all in one, by pre tlač fotografií a všetko ostatné s výnimkou nič WordPad, Poznámkový blok alebo podobné! stránky prichádza z prázdne! Počkej na to! Riešením je to tak jednoduché! Ako WordPad docs sú obvykle iba v BLACK.I rozhodli zmeniť farbu na modrú a hle, a hle fungovalo to! Prostě moje čierna kazeta je prázdna! pri dopĺňaní Absolutně všetko vytlačené v pohode! Niekedy je najjednoduchšie riešenie, nemôžeme vidieť! Dúfam, že to bolo prospešné pre vás .............. Pozdravy Speedypete07 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno otvoriť Word 07 dokumentov | mrcintheuk | Office & Aplikácie | 0 | 14. júna 2009 16:35 |
| HP Deskjet 6940 séria, oprávnenia a tlačových úloh. | oluomoolubisi | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 14. júna 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - Zabudnuté schopnosť obojstrannej tlače | tralethegreat | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 12 júna 2009 13:02 |
| HP Deskjet 845c - Inštalácia nových atramentových kaziet, ale nie sú vidieť žiadne atrament? | stealthking | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 10. jún 2009 00:35 |
| HP Deskjet 450 dopytov | parkpre | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 6. August 2007 11:13 |
| Thread Tools | |
| |