![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Мој Дескјет 3940 неће штампај УордПад докумената али ће одштампати фотографије и могу штампати моју примили е-пошту. Нашто ЈА пробати тампате из програма УордПад штампач Чини се да је радно иде кроз све монтионс и чини све звуке да би то радити ако је штампу на папиру, али изађе празно. Био сам на ХП-ову уеб страницу и рекоше од штампач ће радити они неће помоћи мени. Да ли је ико икада чуо за ово пре? Ја сам чуо да су људи имали за куповину нове штампаче кад инсталира Виста. Било који помоћ би било поштовати. |
|
| |||
| |||
Те воља ударац ногом себе!То ми руља луда за 3 дана и кад сам покушао све! претоварање софтвер, комплетан систем вратити и издвајали длачица што сам ОУТ! Сам имао тачно једнак проблем што мој принтер је ХП Пхотосмарт 2610 све у једном, ће одштампати фотографије и све остало ОСИМ ништа од УордПад, Нотепад или слицно! странице су излазили празно! Сачекајте за то! Решење је једноставно тако, тако! Као УордПад докумената само су обично у БЛАЦК.И одлучила на промену боје у плавом и гле гле па то израђен! Једноставно мој црни метак је празна! на пуњење Апсолутно све штампане у реду! Понекад највише једноставно решење не може се видети! Надам се да је то корисно за вас .............. Поздрави Спеедыпете07 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може се отворити Уорд документе 07 | мрцинтхеук | Оффице & Апплицатионс | 0 | 14. јуна 2009 16:35 |
| ХП Дескјет 6940 серије, дозволе и тампањем. | олуомоолубиси | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 14. јуна 2009 01:23 |
| ХП ДескЈет 960ц - Изгубили способност дуплекс штампај | тралетхегреат | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 12. јуна 2009 13:02 |
| ХП дескјет 845ц - Инсталација нових инк цартридге, али не видим било коју тинта? | стеалтхкинг | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 10. јуна 2009 00:35 |
| ХП Дескјет 450 упит | паркпре | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 6 аугуст 2007 11:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |