менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

HP Deskjet 3940 не буде друкувати документи WordPad

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 01:45
Нові члени групи

Default HP Deskjet 3940 не буде друкувати документи WordPad

Здравствуйте. Моя Deskjet 3940 не буде друкувати WordPad документи, але вона буде друкувати фотографії, і я можу надрукувати мої отримали електронні листи. Коли я намагаюся виконати друк з WordPad принтер, як видається, робочий він проходить через все montions і робить все звуки, що було б, якби воно було печатки, але папір виходить порожнім. Я пішов на сайт НР і вони сказали так як принтер буде працювати вони не будуть допомагати мені. Хіба хто-небудь чув про це раніше? Я чув, що людям доводилося купувати нові принтери, коли вони встановлені Vista. Будь-яка допомога буде оцінили.
Old 10 серпня 2009, 00:24
Нові члени групи

Default HP Deskjet 3940 не буде друкувати документи WordPad

Ви будете себе удар!
Він відвіз мене божевільним за 3 дні, і я спробував все! перезавантаження програмного забезпечення, система повного відновлення і витяг те небагато що, що я волосся OUT!

Я точно такі ж проблеми мій принтер, який HP Photosmart 2610 все в одному, буде друкувати фотографії і все, нічого іншого, крім від WordPad, блокнот або аналогічні! Сторінки виходили порожній!

Почекайте, поки воно!
Рішення так так просто!
Як WordPad Документів лише зазвичай в BLACK.I вирішили змінити колір на синій і ось це спрацювало!

Просто мій чорний картридж був порожній! після заправки Абсолютно всі друковані добре!

Іноді найпростіші рішення ми не бачимо!

Я надеюсь, що це було корисно для вас ..............
Привіт
Speedypete07
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається відкрити документи Word 07 mrcintheuk Office Suites & Застосування 0 14 червня 2009 16:35
HP Deskjet 6940 Series, і вирішення проблем з печаткою. oluomoolubisi Digital Imaging & Принтери 0 14 червня 2009 01:23
HP DeskJet 960C - втратили здатність до двостороннього друку tralethegreat Digital Imaging & Принтери 0 12 червня 2009 13:02
HP Deskjet 845c - Встановити новий картридж з чорнилом, але не бачу ніяких чорнила? stealthking Digital Imaging & Принтери 0 10 червня 2009 00:35
HP Deskjet 450 запитів parkpre Digital Imaging & Принтери 3 6 серпня 2007 11:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.