![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Ví někdo, zda je výše tiskárny je možné uložit všechny dokumenty, kdy poslal na to? Důvodem, co chci, je, že jsem právě likviduje jednoho, který byl použit pro tisk důvěrných dokumentů. Prosím pomozte umístit moji mysl v klidu! Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to neukládá žádná data.
| |||
| |||
| Děkuji Dave, Byl jsem trochu více potit, že jeden! Parkpre |
|
| |||
| |||
| Není zač. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Deskjet 3940 nebude tisknout dokumenty WordPad | abelong | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. Srpen 2009 00:24 |
| HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. | oluomoolubisi | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 14. června 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - Zapomenuté schopnost oboustranného tisku | tralethegreat | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 12 června 2009 13:02 |
| HP Deskjet 845c - Instalace nových inkoustových kazet, ale nejsou vidět žádné inkoust? | stealthking | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 10. červen 2009 00:35 |
| CCTLDs dotaz | webcrawler | Web Design, hosting & SEO | 4 | 15. března 2007 17:06 |
| Thread Nástroje | |
| |