![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj táta je notebook nebude tisknout, status říká offline i když jsem jej změnit na online ... ale není uveden jako připravena pod ovládacím panelem. Rovněž nemůže spravovat tiskárnu, protože je jaksi nemá povolení. To je v Vista, jsem více plynně s XP takže pokud je to moc nemá smysl, omlouvám se za to. Ale pomoci by se velmi oceňovány. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Photosmart All-In-One C4280 tisk problémy | eviepeanut2005 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 21. května 2009 19:35 |
| Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači | rbscooby | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 28. duben 2008 13:58 |
| Problémy s tiskem slovo 2007 | sgrady | Office & Aplikace | 4 | 8. duben 2008 10:54 |
| Sansa e200 řada problémů | Black Magic | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 11. ledna 2008 08:57 |
| Problémy s tiskem | Slnaarasm | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. října 2007 12:47 |
| Thread Nástroje | |
| |