![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój tata jest laptop nie będzie drukować, status offline mówi nawet po to, aby zmienić online ... jednak nie jest wymienione jako gotowy na panelu sterowania. Ponadto nie może on zarządzać drukarkami bo jakoś nie ma uprawnień, aby to zrobić. Jest to Vista, jestem bardziej płynnie z XP, więc jeśli to sprawia, że żaden sens, I'm sorry for that. Ale pomocy byłoby bardzo doceniane. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| HP Photosmart All-In-One C4280 problemów z drukowaniem | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Printers | 0 | 21 maja 2009 19:35 |
| Niestety jego mnie - Problemy z drukowaniem w sieci + Dostęp do jednego komputera | rbscooby | Networking, Modems & VoIP | 10 | 28 kwietnia 2008 13:58 |
| Problemy z drukowaniem w programie Word 2007 | sgrady | Office Suites & Applications | 4 | 8 kwietnia 2008 10:54 |
| Sansa E200 szereg problemów | Black Magic | Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 | 1 | 11 sty 2008 08:57 |
| Problemy z drukowaniem | Slnaarasm | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 października, 2007 12:47 |
| Narzędzia wątku | |
| |