mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

HP Deskjet 6940 series, permisiuni şi problemele de imprimare.

Reply

Thread Tools
Old 14 iunie 2009, 01:23
Noile state Group

Default HP Deskjet 6940 series, permisiuni şi problemele de imprimare.

Tatăl meu a laptop nu se va imprima, starea offline spune, chiar şi după ce am să-l schimbi online ... Cu toate acestea, nu este listat ca gata sub panoul de control. De asemenea, el nu poate gestiona imprimante, deoarece el cumva nu are permisiunea de a face acest lucru. Acest lucru este în Vista, eu sunt mai fluent cu XP, deci, dacă nu exista acest lucru face mult sens, îmi pare rău pentru asta. Dar, orice ajutor ar fi foarte apreciate.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
HP Photosmart All-In-One C4280 problemelor legate de imprimare eviepeanut2005 Digital Imaging & Imprimante 0 21 mai 2009 19:35
Imi pare rau sa-mi din nou - asupra problemelor legate de imprimare reţea + Accesarea un calculator rbscooby Networking, Modemuri & VoIP 10 28 aprilie 2008 13:58
Problemelor legate de imprimare în Word 2007 sgrady Office Suites & Aplicatii 4 8 aprilie 2008 10:54
Sansa E200 serie probleme Magie neagră Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 11 ianuarie 2008 08:57
Problemelor legate de imprimare Slnaarasm Digital Imaging & Imprimante 1 10 octombrie 2007 12:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.