![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој тата је лаптоп неће штампај, статус говори оффлине мијењати чак и након што сам га онлине ... но то није наведен као спреман под Цонтрол Панел. Такође, не може управљати Штампачи јер некако нема овлашћења да то уради. То је у Виста, ја сам више течно са КСП па ако нико то чини пуно смисла, Жао ми је за то. Али, било који помоћ би било много поштовати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Пхотосмарт Алл-Ин-Оне Ц4280 тампањем | евиепеанут2005 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 21 мај 2009 19:35 |
| Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара | рбсцообы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 28 април 2008 13:58 |
| Тампањем са Уорд 2007 | сграды | Оффице & Апплицатионс | 4 | 8 април 2008 10:54 |
| Шанса е200 серију проблема | Блацк Магиц | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 11 јануар 2008 08:57 |
| Тампањем | Слнаарасм | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 10 октобар 2007 12:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |