![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Hp deskjet 845c в продължение на шест години, който едва употреба. Въпреки това, когато бях на отпечатване ми есе на мастилото се завтече, затова аз го заменя с нов тогава reprinted ми есе на разстояние, но този път на хартията е празен, така че аз се опитах отново и хартията е празна още веднъж (намек I купи двата Hp 15 черно мастило касети отпреди 4 години). Някой знае ли какъв е проблемът? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP Deskjet 3940, няма да отпечатате WordPad документи | abelong | Digital Imaging & Принтери | 1 | 10 Авг 2009 00:24 |
| HP Deskjet 6940 серии, разрешения и печат проблеми. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 Юни 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - загубил способността за дуплекс принтирай | tralethegreat | Digital Imaging & Принтери | 0 | 12 Юни 2009 13:02 |
| HP Deskjet 450 заявка | parkpre | Digital Imaging & Принтери | 3 | 6 Aug 2007 11:13 |
| Стара касета конзоли | Jade | PC & конзолата Gaming | 5 | 14 Март 2007 10:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |