![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám HP DeskJet 845c po dobu šesti let, které jsem sotva použití. Nicméně, když jsem byl tisk z mého eseje došel inkoust tak jsem nahrazuje jej novým pak jsem znovu můj esej vypnout, ale tuto dobu papír byl prázdný, a tak jsem ji znovu a papír byl opět prázdný (náznak I koupil dvě Hp 15 černé inkoustové náplně 4 roky). Ví někdo, v čem je problém? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Deskjet 3940 nebude tisknout dokumenty WordPad | abelong | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. Srpen 2009 00:24 |
| HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. | oluomoolubisi | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 14. června 2009 01:23 |
| HP DeskJet 960c - Zapomenuté schopnost oboustranného tisku | tralethegreat | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 12 června 2009 13:02 |
| HP Deskjet 450 dotazů | parkpre | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 6. Srpen 2007 11:13 |
| Staré patrony konzolí | Jade | PC a herní konzole | 5 | 14. březen 2007 10:05 |
| Thread Nástroje | |
| |