![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zgubiłem możliwość drukowania dwustronnego. Drukarka jest instalowana za pośrednictwem USB. Miałem instalacji pole, które wykazało, dupleks ręczny aktywne, ale nie mogę go znaleźć, a nie drogę do bezpośredniego drukarki do drukowania dwustronnego. Zainstalowane na komputerze HP m8150n dowcip 3MB RAM, Vista Ultimate. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| HP Deskjet 3940 nie będzie drukować dokumenty WordPad | abelong | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 sierpień, 2009 00:24 |
| Laptops udostępnianie drukarek Zdolność Lost na Shut Down | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 24 kwietnia 2009 07:38 |
| Utraciła zdolność do wiadomości e-mail za pomocą linków z programu Outlook Express | Nightowl | E-mail, VoIP & IM dyskusja | 2 | 7 lutego, 2009 09:47 |
| Szukasz lappy z udarność i zdolność do gier | link590o | Laptopy, Telefony i Akcesoria | 2 | 8 marca 2008 22:56 |
| HP Deskjet 450 zapytań | parkpre | Digital Imaging & Printers | 3 | 6 sierpień 2007 11:13 |
| Narzędzia wątku | |
| |