μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP K60 HP Vista και διαλειτουργικότητα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιουνίου 2009, 11:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP K60 HP Vista και διαλειτουργικότητα

Έχω πάρει ένα νέο HP Pavilion dv7-1245dx PC με λειτουργικό σύστημα Vista SP1. Είμαι προσπαθεί να συνδεθεί ένα παλιό HP K60 allin έναν εκτυπωτή σε μια θύρα USB. Το PC δεν βλέπει τον εκτυπωτή αυτόματα. Έχω εγκαταστήσει το λογισμικό HP K60 και δεν dee ο εκτυπωτής, σαρωτής, ή συσκευή φαξ.
Τυχόν προτάσεις για το τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσει αυτό; :4-dontkno
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vista Καλωσήρθατε κέντρο - Vista Συνδεθείτε παγώνει ζούγκλα-bhoy Λειτουργικά συστήματα Windows 7 21 Ιουν 2009 13:47
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το Εγκατάσταση Vista 64bit Vista 32bit Πάνω μου; Theresonly1 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 25η Μαΐου 2009 08:58
Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η Black Magic Linux & Εναλλακτικές OS 1 27 Μαρ 2009 15:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.