menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

HP K60, HP Vista interoperability

Reply

Thread Tools
Old 1. júna 2009, 11:02
Nový člen skupiny

Default HP K60, HP Vista interoperability

Získala som nové HP Pavillion dv7-1245dx PC systémom Vista SP1. Snažím sa pripojiť starý HP K60 allin jeden tlačiarne na USB port. PC nie je vidieť tlačiareň automaticky. Mám nainštalovaný softvér HP K60 a nie je dee tlačiareň, skener alebo faxový prístroj.
Nejaké návrhy na to, čo by som mal urobiť, aby túto? :4-Dontkno
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista Vitajte centrum - Vista Prihláste sa freezes džungľa-bhoy Operačné systémy Windows 7 21. jún 2009 13:47
Aký je najlepší spôsob, ako to chodí Inštalácia Vista 64bit môj Vista 32bit? Theresonly1 Operačné systémy Windows 3 25. mája 2009 08:58
Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. Black Magic Linux & Alternatívne OS 1 27. marca 2009 15:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.