мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

ХП ХП Виста К60 и интероперабилност

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 11:02
Нови члан групе

Default ХП ХП Виста К60 и интероперабилност

Имам стечен нови ХП Павиљон дв7-1245дкс ПЦ трчање Видик СП1. Ја сам тежак за спој старог ХП К60 аллин један штампач на УСБ порт. ПЦ не видим штампач аутоматски. Имам инсталиран ХП К60 софтвер и не Дее штампача, скенера или факс уређај.
Било који сугестија како да се оно што бих требао да учини да исправи ово? :4-Донткно
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Виста Уелцоме центар - Виста Пријавите се Фреезес џунгла-бхоы Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 21. јуна 2009 13:47
Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 25 мај 2009 08:58
Дуал Боотинг Кубунту и Видик са Видик инсталиран 1. Блацк Магиц Линукс ОС и алтернативна 1 27 март 2009 15:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц