![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм отпечатване трансфер листове за печатни платки произведения на изкуството, в които трябва да са огледален образ на изображението на разпечатката, така че тя да може да бъде изгладено върху дъска или друга твърда повърхност. Проблема е, принтерът няма огледало опция и няма начин да конвертирате изображението, преди отпечатване го като изготвянето програмата липсва надежден начин да се превърне своята продукция към JPG, BMP, GIF, TIFF или друг файлов формат. Аз се чудя, има ли вид на специална програма, която може да инсталира като принтер подсистема, която да се създаде един от тези файлови формати картина, когато нещо стане "отпечатва" до него? Ако е така, аз може да зареди файл в изображението редактор и направете отразявайки там. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на | ashprice01 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 ноември 2008 08:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |