![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום, אני גיליונות דפוס ההעברה עבור PCB יצירות אמנות שבה אני חייב לשקף את תדפיס את התמונה על כך שהוא יכול להיות לגיהוץ על גבי מועצת או משטח קשה אחר. הבעיה היא, המדפסת חסר מראה אפשרות ואין כל דרך שאני יכול להמיר את התמונה לפני ההדפסה את זה כמו ציור של התוכנית חסר מהימן דרך להמיר את הפלט JPG, BMP, GIF, Tiff, או קובץ בפורמט אחר. תהיתי, האם יש סוג מיוחד של תוכנית שיכולה מותקן כמו מדפסת Subsystem כי היה ליצור תמונה אחת של תבניות קבצים אלו, כאשר נעשה משהו "מודפס" בה? אם כן, אז אני יכול לטעון את הקובץ לתוך תמונה עורך ולעשות את שיקוף שם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |