mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP Color LaserJet 2.100 trūksta "Veidrodis" variantą, bet sprendimus?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 02:45
Naujas Narys

Labas,

I'm spausdinimo perdavimo lakštai PCB kūrinys, kuriame aš turiu veidrodis vaizdas atspausdinta taip, kad būtų galima išlyginti į laivą arba kitų kietų paviršių. Problema ta, kad spausdintuvas neturi veidrodžio galimybė ir nėra taip, kaip man gali konvertuoti vaizdą prieš jį spausdinant, kaip piešimo programa nėra patikimas būdas pakeisti savo produkciją į jpg, bmp, gif, tiff, arba kitu formatu. I was wondering, bet ar yra specialios programos, kuri gali būti įdiegta kaip spausdintuvas posistemio, kuris sukurs vieną iš šių vaizdo formatų, kai kas nors gauna "įspausti" į tai kokios rūšies? Jei taip, tai aš tada galėtų įkelti failą į grafinis redaktorius ir padaryti mirroring ten.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.