menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

HP LaserJet 2100 chýba "Mirror" varianta, žiadne riešenie?

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 02:45
Nový člen skupiny

Ahoj,

I'm tlač transfer list pre PCB umelecké dielo, v ktorom som sa zrkadlo obraz na tlače, takže je možné žehliť do penzie, alebo iným tvrdým povrchom. Problém je, že tlačiareň nemá zrkadlo voľba a neexistuje spôsob, ako môžem previesť obraz pred tlačou je ako ťažné program chýba spoľahlivý spôsob, ako previesť svojej produkcie do jpg, bmp, gif, tiff, alebo iný formát súboru. Hovoril som si, je nejaký druh osobitný program, ktorý vie inštalovaná ako tlačiareň subsystém, ktorý by vytvoril jeden z týchto formátov obrazu, keď niečo dostane "tlačenej" na to? Ak áno, mohol by som potom nahrať súbor do obrázka textový editor a urobte zrkadlenie tam.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.