![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben in which I çıktısındaki üzerine, bir yönetim kurulu veya diğer sert yüzey üzerine ütületmem olabilir görüntü ayna gerekir PCB sanat için aktarma yaprak baskı yaşıyorum. Sorun, yazıcı ve bir ayna seçenek yok burada ben bir çizim programı olarak bunu yazdırmadan önce görüntü dönüştürebilirsiniz bir yol yoktur JPG, BMP, GIF, TIFF veya diğer dosya biçimi ile çıkış dönüştürmek için güvenilir bir yol yoktur. Ben merak ediyorum, o da "için bu resmin dosya biçimleri zaman bir" baskılı alır yaratacak bir yazıcı altsistemi olarak yüklenir özel programı her türlü nedir? Bu durumda, O zaman bir resim editörünün dosya yüklemek ve bu yansı yapmak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sabitdisklerin Hata Bootup üzerinde - "Disk Hatası" "herhangi bir tuşa basın" yeniden başlatmak için | ashaiba | Genel Donanım Sohbet | 6 | 13. Mart 2009 15:56 |
| Windows XP with "Will" Office 95 "iş"? | Raynhawk | Office Suites & Uygulamalar | 4 | 23. Şubat 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "veya bağımlılıkları doğru kaydı: AF | ashprice01 | Yazılım Genel Sohbet | 1 | 19. Kasım 2008 08:01 |
| "Enable" fonksiyonu "hakkında" Biyografileri Ref CD koymak Cannot / DVD. | ashmehta | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 8 | 17. Haziran 2008 02:56 |
| Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". | aechain | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 24. Ocak 2008 15:45 |
| Konu Araçları | |
| |