menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tiskárna HP LaserJet 6l připojen přes jetadmin na Windows 2000 Server

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 11:23
Nový člen skupiny

Default Tiskárna HP LaserJet 6l připojen přes jetadmin na Windows 2000 Server

Mám tiskárnu HP LaserJet 6l, který je připojen přes jetadmin na Windows 2000 Server. Tiskárna pracuje dobře pro většinu tisku, ale má problémy s tiskem některých Crystal Reports. Klient se systémem XP Pro. Věřím, že problém může být řidič související. Tiskárna je konfigurována s NT, 98 a W2K řidičů. Nedaří se mi najít způsob, jak tento problém, jak jsem nemohl stáhnout XP ovladače. Veškerá dokumentace můžu najít diskutuje přímo připojit tiskárnu, která není, jak je moje nastavení. Jakékoliv nápady, které jste by ocenili.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.